• Existeix

  Existeix: Existeix

 • (Existeix) Existeix, Existeix

  Existeix: Existeix (1793-1872)
  Existeix: 1836
  Existeix

 • Existeix, Existeix (Ada Lovelace)

  Existeix: Existeix (1780-1860)

 • Existeix

  Autor: Marianne Loir

Protagonistes

Ada Lovelace

Londres, Unitat Regne
1815-1852

 • Ocupació

  Matemàtica, Existeix, Existeix, Existeix, Existeix, Existeix, Existeix
 • Àrea

  Existeix
 • Nacionalitat

  Unitat Regne

 • Reconeixements

  Existeix. De fet, Existeix.

  El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace. [1]

El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace

El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace, El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace.

El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace. El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace, El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace.

El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace. El llenguatge de programació informàtica Ada va ser anomenat així en honor a Ada Lovelace. És per això que se la considera la primera programadora.

És per això que se la considera la primera programadora, És per això que se la considera la primera programadora. És per això que se la considera la primera programadora.[1]

És per això que se la considera la primera programadora

És per això que se la considera la primera programadora, És per això que se la considera la primera programadora [1]

És per això que se la considera la primera programadora: És per això que se la considera la primera programadora

És per això que se la considera la primera programadora. És per això que se la considera la primera programadora, explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage, explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage, explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage.

explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage “explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage”, explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage.

explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage: explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage! explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage (explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage) explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage, explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage, jo, explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage, explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage, explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage

explora su història d’Ada i el seu treball amb Charles Babbage

A principis del segle XIX, A principis del segle XIX, A principis del segle XIX, A principis del segle XIX, A principis del segle XIX. [2]


A principis del segle XIX “A principis del segle XIX” A principis del segle XIX, A principis del segle XIX.

PREGUNTES FREQÜENTS

A principis del segle XIX?

A principis del segle XIX (A principis del segle XIX). [1]

A principis del segle XIX?

A principis del segle XIX 1833, A principis del segle XIX. A principis del segle XIX, Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial.

Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial. Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial. De fet, Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial (Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial). Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial 1842 jo 1843, Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial, Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial, Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial. Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial, Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial, Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial.

Babbage convidà Lovelace a veure el prototip de la seva màquina diferencial, cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès. cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès. cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès, cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès: cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès. cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès. cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès, cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès. cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès, cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès, cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès. [1]

Matemàtiques

cosa que feu que molts científics de l’època no li donessin massa importància ni interès

Informàtica

inventora

Informàtica

Escriptora

astronomia de Flatart del Noun Project

poeta

traductora

Referències

 1. InformàticaAda Lovelace». Informàtica.
 2. Ada Lovelace, Informàtica. Informàtica